Saturday, July 3, 2010

TUAN HJ AZLI MEKAH

Mengejutkan bila baca entri terbaru Tuan Hj Azli!  Gambar di atas sewaktu beliau berziarah ke rumah kami. Betul ke beliau meletakkan jawatan dari hotel tersebut? Saya hubungi PA di Msia Puan CM. ... saya bertanya Hanis....Saya bertanya Puan As yang baru balik dari Mekah..... Baru  rasa lega.......Apa-apapun moga Tuan Hj Azli bahagia. Artikel di bawah dipetik dari blog beliau.
                                             " SeLamat Tinggal Al Safwah Royale Orchid "

Posted by PicasaSelamat tinggal ALsafwah Royale Orchid....Tower 1 pasti mengamit kenangan CL dengan mereka semua during Opening dua tahun lepas...
syukran..


" CL resigned Dari Alsafwah Royale Orchid.."




14 comments:

Ayah Zain said...

salam mamaju,

semoga CL lebih berjaya di tempat lain. orang hebat x susah dapat peluangyang lain

Ayah Zain said...

salam mamaju,

semoga CL lebih berjaya di tempat lain. orang hebat x susah dapat peluangyang lain

sonata anak kancil said...

ke mana pulak beliau ditempatkan ?

Anonymous said...

salam

mama sayang

semoga semuanya dipermudahkan untuk dirinya..

Ummi Humaira said...

salam kak Ju...

tak tergerak jari ummi untuk menaip komen di PDKM pd N3 tu ... sebak rasa ..

azlina said...

salam mama...

btl ke mama cl nak kemana....sdhnya hbs pdkm nanti bersiaran di mana...

ina memang selalu jgk pdkm tapi x tgll jejak je...

Azima said...

Salam Sayang Mama,

Semoga Mama sekeluarga berada dlm rahmat Allah sentiasa..

Apa citer Mama????sedih sgt2 sbb PDKM telah menjalinkan Ukhuwah antara kita..semoga ikatan yg terjalin ini berkekalan hingga akhir hayat..

Didoaka semoga CL diberkati Allah dan berjaya ditempat baru..

Wassalam

boxhousestudio said...

ALLAH...sendu sangat ni...

KAMATO said...

statemen CL sebegitu memang mengejutkan

mama ju, said...

Aslkm kawan-kawam semua.

Menurut Hj Arsyad CL dalam penerbangan balik, ni dah sampai kat KLIA JAM 11.05 pagi Ahad ni.

manzlie said...

salam mAMAJU...


terimaksih atas ingatan mama tuh....

saya dah ada di klia niii


wsalam

mama ju, said...

mama baru telefon, tak sangka
dia tengah komen entri mama...
(yg atas tu)
lepas ni bolehlah kita
buat pejumpaan .... blablablabla....

Rozali said...

Assalamualaikum Mama Ju

mukin mama lebih tahu perkembangan CL, Insyaallah sama2 kita ambil berat pdnya, kerana telah banyak jasanya pd kita

nak ucapkan juga selamat ulang tahun untuk puteri bungsu mama tu, moga menjadi anak yg solehah

Wassalam

ainhany said...

salam maamma,

jasa CL amat besaq buat kita..menitipkan persaudaraan murni bersumberkan MH yg ditatapi...mungkinkah ade kesinambungan???

ALLAH mendengar doa dan munajad hambanya...bahgaikanlah CL degn apa jua dipilihnya...amin

terimkasih mama atas n3 khusus utk CL ini..