Monday, May 24, 2010

SELAMAT HARI LAHIR PROF DR HJ MUHD. KAMIL IBRAHIM.


Selamat Hari Lahir buat Prof Dr Hj Mohd Kamil.
Moga Tuan bertambah sejahtera disamping isteri dan anak tercinta.
Moga Tuan lebih bersemangat dan diberi kekuatan dalam menjalankan kerja-kerja dakwah...
Moga Tuan dipanjangkan umur dan sihat sentiasa'
Moga dilimpahi dengan rahmat Allah.
Moga bahagia dunia akhirat.
AMIN...

Terimakasih kerana sudi berinteraksi dengan kami di maya ini.

*Malam - saya menerima tetamu , Dr H cucu saudara yang tak pernah ditemui. Saya letak buku Travelong Haji tuan di atas meja...isterinya membelek-belek sambil berkata ..dia selalu melihat Tuan di TV...dia nak menunaikan haji...Saya pun menghadiahkan buku ini kepada beliau. Alangkah bagusnya jika saya hadiahkan tamu-tamu saya dengan hadiah sebegini?
Oh...saya kena beli buku ni lagi...(Buku travelog Dakwah dan travelog Cinta Abadi pun menarik!)

6 comments:

Ku Din said...

Selamat Hari Ulang Tahun juga Prof., Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

manzlie said...

salam from Makkah..


salam ulangtahun pada Profesor , Moga di panjangkan umo ,di murahkan rezeki serta di berkati allah swt doa cl disini..insyalah


wslam

ainhany said...

salam mama,

ohh betapa prihatinnya mama...sesungguhnya ku tak mmpu mengikut jejak mu...

mhn tumpang utk mngucapkan "ALLAH selamatkan kamu buat Prof Kamil...jejak mu dlm travelog diselit dgn doa2 yang mncengkam mmbuatkan hati ingin mnjejaki MH"
terimkasih ALLAh terimaksih prof dr.
semuga selamat dan sihat

kak su said...

Salam mama ju

Saya ucapkan ribuan terimakasih pada mama ju..melalui blog ini banyak org2 yg terkenal di sini...saya dapati puan sangat prihatin kan...

Saya amat berbesat hati bila Puan nak berhubung dgn saya e-mail saya
suriyanirazali@yahoo.com.my

Nanti saya dapat kan mama ju punya phone bila saya dah diterima jadi member ya...

Saya tumpang gembira bila tenguk betapa mesranya ahli2 PDKM...

Menyesal tak ikut serta pada Januari lepas...sayang...

Terimakasih sekali lagi...

Wslm

Wslm

Ayah Zain said...

Salam Mamaju

Mamaju ni sungguh perihatin dengan hari jadi teman yang special.

Semoga Prof terus dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki.

Amin

mki said...

Salam sejahtera,

Ameeen. Saya doakan mamaju dan teman-teman di sini sentiasa dirahmati Allah, murah rezeki, dan diberi kesihatan yang berpanjangan.

MKI