Sunday, January 10, 2010

SAMBUNGAN KISAH PDKM

Cenderahati dari Tuan Haji Azlie.Terimakasih!

Ucapan dari Presiden,cikgu Mas dan ucapan dari Tuan Haji Azlie.

Sabahagian rakan-rakan yang hadir....

Suami Dr....silent reader. Anak saudara Imran Paris!(yang come tu)

Terimakasih....Makanan melimpahruah!

Gaya rakan-rakan dan Tuan Haji....

Mama bersama Puan Raihanah,kakak Imran Paris.Mama macam kenal dengan beliau ni tapi di mana....rupa-rupanya ....


Khusyuk makan!

Pn Zainon dari Ipoh,Azrin dari Equine,Sonata anak Kanccil dari Melaka dan Raihanah yang baru balik dari Parissss!

Hanis,Kak Shidah,Datin Asnija dan Shami2.Syima tertunduk malu pulak..
Moga lain tahun kita jumpa lagi.....

29 comments:

مسافر_اسلام said...

Salam ziarah...seronok ptg tadi..
tp mama tak sempat ana berbual.

ummi humaira said...

salam mama ju..
aiseh dah disolek plak foto2 tu , tp seronok kan , ceria selalu.

Che' Pit said...

mama ju..
pn zainon dari ipoh, bukan melaka, huhu..
mama silap tu..

azlina said...

salam kak ju...
ina tumpang seronk dari kejauhan hasrat hati ingin sangat sertai bersama tapi apakan daya...anak ada kem motivasi hari ni..belum ada rezeki untuk berjumpa lagi..

CM said...

salam kak ju

alhamdulillah dpt jumpa,az banyak kali tanya kak ju datang takkk???alamakk kak ju langgar janji niii
hehehe tak per arr..

mama ju, said...

Salam MI.

Maaflah tak sempat kenal..mama dtg lambat balik cepat..

Mama dah ke rumah MI tadi..

Tk,satu hari nanti kita jumpa insyallah.

mama ju, said...

Salam Ummi.

Mama dah ke rumah Ummi,Wah lagi glamor N3 dia....
Nanti kita sambung bual lagi...

mama ju, said...

Azlina , Memang best dpt jumpa kwn2 yg selama ini hanya di alam maya. Nanti giliran mama jumpa Az pulak!Mama pun nak sgt jumpa Az yg hebat ni...!

mama ju, said...

Terimakasih CP

Dah hilang penat ke?
Mama dah buat pembetulan tang tu...

Kenal juga mama kat CP wpun tak pakai tag tu..he he

mama ju, said...

Salam CM

Terimakasih sangat2 kat org kuat CL.Andalah antara penyebab utama majlis dapat dijalankan dgn jayanya...syabas!

Ingatkan lepas majlis boleh jumpa Ayah Z...

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam Mamaju,

Eh! silap kita sempat bergambar. Cuma mam tak de dlm kamera wan.

IP tu anak saudara mama ke? Awat tak cakap awal-awal? Tapi muka mama dan kakak IP tak sama sgt. Diorg mcm arab2 , mama cama cina2 sikit. anak saudara macam mana tu?

Wan tak tahu pun kakak IP ada. Kalau tak boleh berkenalan. Semalam dah tengok tapi tak tertegur. Sori ye Kak Raihanah!

mama ju, said...

Salam Wan.

Yang sebetulnya mama nak kata budak kecik tu sebenarnya yg anak sedara Imran!

Jadi tak betullah IP tu sedara mama,hidung kami lain..he he..

ainhany said...

salam mama ju

terimakasih ats pertemuan ini.ni pertama kali n3 ni...pas ni boleh kot ziarah selalu kan mama??

um. masyitah said...

salam Mama Ju
wah bestnye gathering PDKM
thanks ya share gambar
bermakna wat saya yang tak dapat hadir

mama ju, said...

Terimakasih ainhany

Semalam ain ada ye?

mama ju, said...

Salam um.mashitah..

Selamat perkenalan...mama nak tgk blog mashita lah...

zainon said...

Salam mama ju,
Alhamdulillah,wpun saya sekadar follower yg sekali-sekala komen, tp tetap merasai kemesraan kekeluargaan kita smlm. Tak da kamera & taka da blog, jd numpang nengok kat rmh2 org je...

Atikah said...

Salam Mama Ju,

Seronok dpt jumpa mama... tapi tak sempat nak bergambar ngan mama Ju...

mama ju, said...

Puan Zainon,

Walau jaun Pn tetap datang.Selalulah joint pot pet pot pet tu...semoga terjalin tali hubungan siratulrahim..Amin.

mama ju, said...

Atikah,

Moga kemesraan yg seketika tu kita teruskan lagi ...harap jumpa lagi..Atikah kat KL kan?

kak ina kl said...

salam..seronok ek dapat berkumpul camni..tentu banyak cerita ceriti.

Ayah Zain said...

Salam Mamaju,

Maknanya seblum saya balik mamaju dah sampai yer. ermmmmmmmmmmmm

mama ju, said...

Ayah Zain.

Sebenarnya saya bergambar belakang AZ..tapi masa tu saya tak kenal AZ! CL 2x datang kat rumah..tu pun tak jumpa mama.Hadiah tu dah diterima.terimakasih.

mama ju, said...

KAK INA KL

Harap nanti kita pun boleh jumpa.Bye

Kak Sidah said...

Salam mama ju,

Seronok berjumpa semalamkan, entah bila la lagi akan berjumpa macam ni ye mama ju, tak puas berborak dengan mama ju, cepat sangat balik, akak pulak lambat sampai kan, doa insyaallah kita jumpa lagi,

kakintan said...

salam Mamaju...bolih Kakintan tau...PDKM tu apa maksudnya...ahad tu Kakintan ada kat depan masjid tu daftar anak Kakintan kat pusat tuisyen ilmu Studio tu...kalau kakintan tau ada gathering mesti kakintan menyeberangi jalan tu...anyway mamaju tinggal kat mana?...

afeezz said...

salam mama : terharu sy, first time masuk rumah mama ni, tgk senarai kawan maya mama, terselit plak nama saya... sob3... terharunye...

mama ju, said...

Salam kakintan..

PDKM tu singkatan PENGALAMAN DIKOTA MEKAH..tuanpunya blog tu bekerja kat Mekah,jadi ni sesi bertemu peminat le...kakintan masuklah kat blog dia..hari2 cita mekah..tempat dia keje depan masjidharam.

rugikan tak jmpa kakintan...cikgu mas pun ada.Rasanya saya dpt blog kakintan dari c.mas...

Imran Paris said...

Mama Ju...wah wah wah...bukan main lg punya byk gambar di snap, gambar anak sedara (Hajar) saya pun masuk frame lagi...hehehe

Eh, Mama kenal mana kakak saya tu?

Mama...punya byk makanan, awat tak tapau n pos sikit kat saya...sampai hati, huhuhuhu