Monday, January 11, 2010

PDKM Khas !

Gambar dari blog suami Ummi...
Ini gambar yang mama baru ciluk dari blog Ayah Zain..
Gambar-gambar yang lain ni, semua diambil oleh anak Ummi Humaira(Sorry la kalau suami Ummi p un ambil gambar sama..). Tu gambar orang kuat majlis. Mama cuma solek-solekkan je. Terimakasih ye Ummi.Sebenarnya mama ciluk gambar ni dari blog ummi!

Kecik-kecik pun pandai ambil gambar sensasi....

Ini ayat yang ditulis oleh Datin Asnija...
(Bang,tu la yang suka gossipkan kita tu...Bi tak suka tau,pi la abang marah kan dia....)
Jangan marah Tuan Haji Azlie dan Hannis..

Mama nak ajak Tuan Haji ,Hanis,2 pengiring kat atas tu makan kat Kembangan Paradise(atas bukit dekat rumah Tuan Haji)Ikan tiga rasa kat situ sedap!
Kawan-kawan lain pun boleh joint sama!

10 comments:

sonata anak kancil said...

Salam mamaju....nice to meet you....!
Datanglah ke AGK...dah buat ulasan jugak! Best & seronok dapat bertemu di alam realiti

Hanis said...

Salam mama ju,

malunye hanis masuk blog harini... gambar sana sini...macam2 gaya pula tu yg depa ambik....huhuhu...gambar yg buat hanis sampai mengucap gambar yg nampak sampai anak tekak tu..hahahaha...

mama..hanis eronok sgt,dapat bertemu mama semlm..sebelum nie kita bertegur kot blog & bersuara sekali melalui telephone..Hanis doa...semoga perkenalan kita semua berkekalan ke akhir hayat....insyallah..

mama...terima kasih sesangat atas undangan makan kat Kembangan Paradise...Insyallah, ada kelapangan nanti kita makan sama2...kot mama mai ke area shah alam, habaq hanis...boleh hanis belanja mama makan pula...

Imran Paris said...

Mama...ya Allah, ada makan2 kat Kembangan Paradise pulak...sedapnya, jgn sampai ada yg terlebih kembang udahlah ye Mama :D

Mmm....Mama, sian adik saya Hanis tu, tak abis2 disakat...hehehe

Asnija said...

Salam Mama Ju,
Semua ceria hari tu kan...senyum memanjang berjumpa dan berkenalan...sebenarnya tak puas cerita dengan Mama Ju nih...kena carik peluang sembang-sembang lagi...

ps: kalau mama ju nak tahu, hanis ni memang sporting giler...apa yang kitorang usik tu rentetan dari citer-citer lama, adakalanya ada perkataan-perkataan yang boleh mencuit hati kitorang...sebab tu kalau ada yang tak faham, minta maaf, sebab kitorang dok relate joke lama selalu nyer tu...(hanis ni pun pandai jadi pengarah drama tau....kitorang ni jadi penerbit je...he...he...tak ci tau dia...nanti akak bisik ngan si hanis tu, betul tak cakap saya nih...)

Asnija said...

Salam Imran,
Tak de makna nyer sian ke hanis asyik kena sakat je...dia yang menyakat kitorang...

ps: takpela...akak rela dituduh menyakat....he..he...

Catatan Peribadi Rusyaini said...

Amboi! hanis, besar sungguh hang gelak! CL pun ternganga! Inikah Bi ku? Kuang! kuang! kuang!

hajah zainab bt abdullah said...

salam mama ju,

mujurlah mama ju sudi letak sume gambar2 tu...boleh jugak kitaorg tengok.

um. masyitah said...

Salam
kelakar dan penuh bermakna gambar2 ni

Atikah said...

Salam Mama Ju,

Wah, ropenya mama ju pun ada bakat jadi mamarazi.... hehehe...

CANTIKKKKKK....

مسافر_اسلام said...

salam ziarah...wah..ni cerita kedai kopi ini.
Ada jawapanya di blog AZ.