Monday, March 25, 2013

I- CITY DI SIANG HARI.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.
I CITY di siang hari?
Sebenarnya macam-macam ada, yang paling menonjol ialah water park.
Kalau ingin merasa roller coaster naik setinggi awan, cubalah 5D cinema.
Anda akan terbuai di awang-awangan!
RM 10 untuk seorang selama 7 minit.
Di sini ada dinosur dan kawan-kawannya.
Kami tak masuk. RM 15 seorang,
Ke Muzim Trick Art lagi.
RM 5 seorang.


Cikgu Kadir sekeluarga.




Cik Adila dan Cik Mona.
Konon ilusi daripada cermin.

Lukisan tangga,

Kena baring untuk dapatkan seolah-olah mendaki!

Saya suka ikan....

Pandai Cikgu Radziah berlakon....



Seorang lagi pelakon baru...

Lain-lain semuanya tempat berseronok  untuk kanak-kanak.

Farah pun ikut main- RM 10 seorang.

Feris wheel menarik di waktu malam!

Alhamdulillah.
Kita jalan lagi...


CINTA ALLAH CINTA RASULULLAH.


6 comments:

Daddy Ziyyad said...

saya selalu lalu depan I City ni...tapi tak pernah masuk pun...selalu baca kat blog aja...:)

trick museum tu mmg unik kan

afeezz said...

test....

afeezz said...

hehehe... 2-3 buat baru masuk komen... ciss

dah lama tak pi ICity. Last pegi dulu hanya ada lampu2 tu jer

Hjh Noralenna Abbas said...

Kami pernah pergi waktu malam untuk ke rumah ais. Nak juga rasa posing dan berlakun... Interesting. Buaian pusing tu janganlah naik,nanti tipah tertipu.

Dr Singa said...

ada dinosour!?

menarik ni!!

Lina md. munir said...

Teringin datang ke mari , mudah-mudahan sempat sebelum cuti sekolah habis.