Wednesday, December 19, 2012

HUTAN LIPUR LINTANG, PAHANG.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Hutan lipur ini letaknya lebih kurang 2 jam perjalanan dari Kuala Lumpur. Ikut Lancang.Pahang.

Airnya mencurah deras. Tinggi.

Saya ajak emak naik sikit, sikit....barulah boleh tengok air terjun.


Mereka bermain di tempat cetek tu...


Kegembiraan berganda.




Orang dewasa sahaja boleh ke sini.
Emak bersenang-senang.

Bagusnya dia...jaga adik-adik.
Masa sudah tamat.
Alhamdulillah.

-
Sebarkan salam dan semarakkan amal.
Fikir dan zikir.


6 comments:

Kakzakie said...

Kakak tak dapat masuk blog kak ju kalau guna google+ tu sebab tak ada link. Tapi ini masuk direct dari dashboard ok...

Seronok mak ikut juga. Moga mak terus sihat.

atuk said...

Assalamualaikum Mama Ju

suasana tenang ajer
sesuai untuk rilek

Daddy Ziyyad said...

Tenang, sejuk, damai....best gi air terjun ni...saya dah lama betul tak piknik di air terjun..

MamaJu tgk tak ular tu makan ikan sampai habis?

Kesuma Angsana said...

wah mmg best lah kat sini

mamaina said...

penah ke sini 20 thn duluuuuuuu.
Bestkan leh mandi air sungai yg segar... nak kena cari juga la kat sini.

afeezz said...

tak pernah lagi smpi sini....