Monday, April 23, 2012

PENGEMBARAAN DI PUTRAJAYA....

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.
Hari-hari cerita Putrajaya. Putrajaya memang sangat dekat di hati saya. Nak makan, nak riadah, nak berurusan itu ini  semuanya di sini. (sebenarnya saya bukan bermustautin di sini...)
Pengembaraan  bermula ...
Kali ini  Farah bawa kawan daripada UM dan UKM.
Pemandangan paling cantik  Di celah-celah pokok renek di Perbadanan Putrajaya dan berlatarkan Istana Kehakiman.
Beranganlah tu....

Saya sangat suka dengan reka bentuk bangunan ni. Jabatan apa ni?
Ketika malam tiba, tempat ni bercahaya!
Pemandangan diambil drp jambatan tadi.

Pokok kelapa pun nampak bergaya!
Mentadak mentadu mengucapkan selamat datang kepada Huda!
Seharian meronda. Alhamdulillah.


'Aku mohon ampun kepada Allah  yang tidak ada Tuhan selain Dia yang hidup dan selalu jaga dan aku bertaubat padaMu.. Amin.'

5 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Mama Ju

rajin mama membawa anak2 berjalan-jalan

moga gembira selalu

Kakzakie said...

Kakak sebenarnya paling jeles bila tengok basikal tu... meronda sambil riadah itu yg best... 2 dalam 1.

kakcik said...

Cantiknya gambar2 yang dirakam. :)

Hjh Noralenna Abbas said...

Cantiknya Putra Jaya. Semoga ia kekal indah.

Adilah Zulaikha said...

credit to photographer Farah Nabihah! :) bila adila balik kl nnt definitely will ask farah, yan n huda jalan mcm ni jugak! jeles nyee..bole kan aunty hehe :)