Friday, November 11, 2011

11.11.11

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang.
11.11.11
Pagi Jumaat yang indah! 
'Puji-pujian bagi Allah yang menjadikan hari ini eluk dinaikkan matahari dari tempatnya. Hai Tuhan, berikanlah kepadaku kebaikan hari ini dan jauhkanlah dari keburukannya. Hai Tuhan, bercahayalah hatiku dengan  cahaya petunjukmu sebagaimana Kamu terangkan bumi dengan cahaya matahariMu selama-lamanya, Hai Tuhan yang paling Pemurah'
(Doa Israq)
-
.....
Malam 10.11.11 saya dan suami ke majlis perkahwinan anak Duta Msia ke Mesir. Terimakasih kerana  menjemput kami.
Kami bertemu dengan ramai kenalan lama. Seronok terjalin kembali ukwah,
Kebelakangan ini agak sukar untuk memasukkan gambar ke blog ini. ataupun ke Fb.
 google ada mengesyorkan supaya saya membayar.. setahun.untuk memudahkan saya memuat turun gambar. Saya juga menghadapi masalah denga photobucket.
Harap masalah ini dapat diatasi.
Ada yang boleh bantu?

Assalammualaikun.
Sebarkan salam dan semarakkan amal.

5 comments:

che mid said...

Salam. Salah satu cara nak upload gambar ialah dgn ujudkan 2nd contributor.. kena pergi kat setting. Che Mid pun hadapi masalah sama, tu sebabnya CM buat blog baru..

razijohari said...

terima kasih ...tunjukkan cara buat blog. Senang2 visit lah razi-terusmaju.blogspot.com

Kakzakie said...

Salam mama ju... kakak lagilah tak pandai. Kakak rasa Nabil mesti tahu mama tak tanya dia ke?

afeezz said...

assalamualaikum mama : di pagi 11.11.11 ni dah lesap rm700++... adoi la...

CekWa said...

salam singgah jenguk di sini, moga sehat ya.