Tuesday, February 2, 2010

SUAMIKU DI JORDAN BUMI AMBIYA

Gambar kenangan suamiku dan teman-teman di Jordan.
Terimakasih kepada Ustaz Zainul Arifien Jaib kerana gambar-gambar ni...

Ashabul kahfi?


Ditengah-tengah tu Duta...

11 comments:

Che' Pit said...

seronok kan mama dapat merantau negara org..

pak long said...

salam buat mama....
nengok gambaq pun dah seronok...apatah lagi pi sana..

ainhany said...

salam mamaju

...alangkah bertuahnye dibumi ambiya....mama ikt ke??

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam mama ju,

akak pernah ke jordan ... lamaaaaa dulu! 1992 & 1993, singgah sewaktu menunaikan haji & umrah. mama ju ke sana jugak ke?

Aida Ali said...

Salam mama ju. Buah apa tu ya? Epal ke nona? Bestnya....

zie said...

salam mamaju
salam ziarah

مسافر_اسلام said...

Salam ziarah mama ju, syukran selalu ziarah blog ana. Seronok lihat gambar2 pegalaman org. MI tak pernah ke luar negara. Memang tak kan pergi pun. Lihat gambar2 dari bloger2 pun dah cukup senanag.
Jikalau ada cerita pegalaman lain di perantauwan, siaran la ye...
Insyallah...syukran.

azlina said...

salam mama ju...
ina pun sama mcm MI cuma pernah menunaikan umrah semasa berusia 11 thn dan tak tahu le bila berpeluang ke luar negara rasanya sekarang bkn kata luar negara nak ke sabah dan serawak pun tak mampu lagi...
btw...jwpn ulasan di blog ina ni...
Baru berkesempatan buka blog ini n3 yg publish hr ini ina dah buat dr smlm dan setkan auto publish date hr ini jadi hari ini just buka dan baca je..
alhamdulillah kak siapalah ina ni nak kata ada peminat bukan siapa2pun seadanya...dpt rmai kwn syukur bertambah sillaturrahim..link ina kt blog wartawan ondscence tu ina sendiri pn terperanjat sebb ina selalu baca blog dia blh kata hr2 mcm baca srt khbr tapi jrg tgl jejak..ada sekali 2 je..x sangka pula ada link blog ina di situ..rezeki terpijak kut dpt merasa link blog ina bertempek menyinding kat sana...

JHaZKiTaRo said...

rindu waktu2 kat jordan thn lepas.. anyway, salam jauh dari bumi Dublin, Ireland.. blog walking kejap.. rajin2, jemput singgah ke my blog.. :)

Ayah Zain said...

Salam Mamaju,

Dah lama nak ziarah Jordan, tapi belum kesampaian lagi.

ummi humaira said...

salam mama ju..

naper mama tak ikut sama ke Jordan tu ... bila ler ummi nk dpt kesana ????? berangan n tengok gambar ni je le dulu . he he he