Saturday, January 23, 2010

GPK HOREY HOREY!


Mesyuarat ala-ala.....
Majlis pertemuan GPK dan Tuan Haji Azlie Abd. Aziz telah diadakan di Masjid Muaz bin Jabal,Setiawangsa jam 3 petang hingga 6.30 petang Sabtu 23 hb.Januari,2010.
Antara yang hadir Kak Shidah, mamaju, cikgu Mas, Hanis, SiNoMoSa, Datin Spohie, Atiqah, Pn Sabariah,Datin Azlina, Suriati, Mariyana, Azrin, Maya, Noor. Jejaka-jejaka yang hadir tentulah tuan rumah, hilmyiskandar, Nazir , Mohamad dan suami Kak Shidah.
Orang-orang penting sampai..

Jejeka-jejaka yang hadir...





Sebelum mesyuarat bermula.......!




Hilmyiskandar, CikLie, Suami Kak Shidah dan Suami Datin Sophie.


Rupanya Selebriti Mustazah Maah suami Datin Sophie!


Kak Shidah sedang menelefon Ayah Zain, Atiqah sedang khusyuk dengan kamera.

17 comments:

Atikah said...

Salam mama,

cepatnya upload gmbr... alahai... smpt lg snap gmbr saya dok mmbelek kamera tu... huhuhu

mama ju, said...

Tk anakanda...lupalah nak ambil no tel.Kat CM,CL ada tak?

hajah zainab bt abdullah said...

salam mama ju,

bestnyer ada gadering lagi!

rezeki said...

salam mama ju

alhamdulillah, penuh dgn keceriaan dan kegembiraan

NGINAP SRENGENGE said...

salam mamaju,

rupanya ini gathering yang keduanya.
meriah dan ceria.
Masjidil Haram dan masjid Muadz menambatkan hati2 manusia.

Wassalam.

Kak Sidah said...

Salam mamaju,

Banyaknya gambar, tak de kenangan yan lebih manis dari semalam kan mamaju, diharap persaudaraan berkekalan...kalau CL dah balik pun kita boleh jumpa juga kan.

SiNoMoSa said...

Salam Mama Ju,

Alahai..gambar2 ku huhu
Mama Sidah tak sangka pulak eks kita sekampung huhu..Kena duduk borak2 lagi nie mana tau sedara pulak ke? hikhik

azlina said...

salam kak ju...
amboi srnoknya gader2 lagi yg plg mencuit hati scene lip lap kat tgn sebelum mesyuarat bermula tu he..he..

Hanis said...

salam mamaju,

tersenyum hanis melihat gambar2 hasil drpd kamara pink nie....hahaha...hanis minta izin nak copy ye.....hanis masih terbayang kuih bingka ubi, kek coklet & kuih kaswi semalam laaa mama....semuanya sedap

ainhany said...

salam mamaju

tmekasih ziarah dan info terkini
hmm best juga gtering nie semlam yer..penuh keceriaan dan ukhuwah...amboi kalau tak de liplap tak dpat la join GPK meeting ek?

apa resolusi AGM APK?? crite laaa
apakan daya...ain tak dapat join kali ni tapi hopefully kita bertemu lagi..

nice pic macamni kena ada aJK media skodeing...heheh

terimakasih mamaju...

Atikah said...

Salam Mama Ju,

Tu ler, saya pun lupa ambik no mama... CM ada no saya... akak blh mtk kt CM...

safiudin dot com said...

salam mamaju,

wah!wah!wah! meriahnya...

tahniah ya...

banyak-banyak gambar yang hebat adalah
gambar 'gelang balas air sembahyang...'

safiudin dot com said...
This comment has been removed by the author.
safiudin dot com said...

maaf, salah eja lah pulak..

"gelang batal air sembahyang"

semuanya 'menayang' gelang...

siapa yang dibatalkan air sembahyang tu?

sofia said...

auntie best nyer..farah ade cerita......best3

ayusahira said...

Salam Rabu mamaju,

Mariana nak copy paste koleksi pic ni boleh ke?
Hugs and kisses..

ummi humaira said...

salam mama ju...
sedihnya tak dpt join , jeles tauuuuuuu ..