Wednesday, February 26, 2014

PUBLIKA YANG KREATIF

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.


Jalan masuk ke Publika dari arah  selatan. Penahan yang dicat pun nampak cantik.
Publika terletak di Sri Hartamas.
Dari sini nampak jelas Masjid Wilayah Persekutuan.



Publika sebuah tempat membeli belah, galeri dan  makan-makan yang penuh bergaya.
Lain daripada yang lainlah.
Kali ini kami meninjau restoran di sini.
Restoran tersangatlah banyak.
Cantik-cantik hiasan dalamannya.
Ini pun restoran.


Uniknya restoran ni.
Lantai Publika.

Restoran.

Akhirnya saya jumpa restoran Masterchef Nik Micheal Imran  tetapi masa ni dah kenyang....
Kalau Nik Michael ada mungkin saya berhenti minum.....

Picknik olrh Nik Micheal. Kena datang lagi ni.


Belakang tu restoran juga.
Kereta mewah bersepah....

Kami makan di Warung Seroja sambil menjeling-jeling Ferari merah  kat sebelah kami.
Bentley di depan Sapura Kencana. Kereta orang ke 9 terkaya di Malaysiakah?




Ada Mad About Coco, Salun coklat dll.

Ini pun restoran.
Deko dengan bangku-bangku  di atas.


Anak-anak remaja sukakan tempat ni.
Burger di sini sedap.


Menarik. 

Arca daripada mesin ABC.

Kerusi di sini pun nampak santai.


Pintu butik yang unik.

Restoran,



Tandas sangat bersih dan cantik!
Nak datang lagilah.....
Alhamdulillah.


Sebarkan senyum sebarkan salam.
Taat Allah Taat Rasulullah.





3 comments:

JunAina said...

Mama Ju seronok kalau dapat jalan2 santai cam ni... Aina tengok dari luar pernah tapi tak pernah masuk dalam tu.

Daddy Ziyyad said...

Mmg saya tak pernah sampai ke sini mamaju....bukan apa, bukan level saya nak gi makan makan kat restoren mewah camtu...hihihihih

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)