Monday, December 24, 2012

COMIC FIESTA 2012- KLCC




Tiap tahun Fiesta ini di adakan di KLCC.
Anak-anak saya teruja untuk ke sana walaupun bukan  peminat  watak-watak  kartun!
Saya hanya mengenali L!




Masing-masing datang dengan watak kartun
Melukis
Spiderman pakai baju?
Photo
Figura comel.


Invisible man?



Rupanya Feista ini ada peminat tersendiri. Ada namanya otaku
Ramai!
Masuk RM 20.



Lebih kurang 1000 gerai mempamerkan dan menjual berbagai barangan


Gambar lebih lagi di sini

Alhamdulillah
puas hati anak-anak

10 comments:

Dr Singa said...

best !!
sangat best pesta ini!
mengapakah saya tak tauuu.....!

yang kepala bersetokin putih itu adalah Slender Man

zino said...

macam2 jelmaan katun ni..

atuk said...

Assalamualaikum Mama Ju

ramai peminat feista ni yerr

Hjh Noralenna Abbas said...

Macam-macam ada di KL.

afeezz said...

assalamualaikum mama

bende ni la yg menghalang perjalanan sy ke aquaria tempoh hari. bole plak dia tutup public way to aquaria. klu dia tak kasi lalu hari tu mau je kene maki...

makchaq said...

Salam mama
3 orang anak makchaq memang meminat komik/manga dan anime ni.. leka betul kalau baca..

Depa memang teruja dengan fiesta ni, tapi kami tak pi pun sebab depa tak suka tempat sesak2... rimas katanya..

Kakzakie said...

Kalau dekat nak kakak bawa anak-anak kakak ke sana. Semua ini memang animasi yg amat diminati anak-anak.

Hans said...

haihhh
kalau dekat memang teman dah terjah gi fiesta nih

Anash said...

mama Ju,
nih anash...
salam perkenalan jua..
hehe..org batu pahat?
lenkali kalau anash bwk mak
leh singgah kampung mama ju,kan?

Marya Yusof said...

As salam mamaju sayang,

Rindunya lama tak jalan sini... Mamaju sihat? seriously, Marya pun dah lupa when the last time I went to KLCC... Tapi skrg ni mcm2 ada kat sana nampaknya... hopefully kalau balik Msia nnt bolehlah pergi if ada exhibition gini... Iman mesti suka :)