Monday, July 4, 2011

si bongsu amirah

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH DAN PENYAYANG




Amirah Madihah lahir pada 2 Julai 1996. Jadi, Sabtu yang lepas ni birthday dia lah. Jadi, apalagi dapatlah menjamu piza barang sekeping dua dengan kawan baik dia, Raudhatun dekat mana lagi kalau bukan dekat Maahad Hamidiah.

Ada jugak dibelikan donut Big Apple untuk kawan-kawan Amirah.  Budak asrama kalau dapat makanan seronok betul. Kalau roti biasa pun berebut, inikan pulaklah donut yang sedap tu heheh


dengan raudhatun yang kecik molek

lawan bola jaring

Jadi, 
Selamat Hari Lahir Ke-15 Amirah Madihah! Semoga berjaya dunia akhirat




9 comments:

Imran Paris said...

Di doakan Amirah cemerlang di dunia hingga ke akhirat, insyaAllah.

Bak pizza tu sikit boleh :-))

afeezz said...

happy birthday wat Amirah... wish u all the best...

azlina said...

salam mama ju..

semuga amira menjadi ank yg solehah penyejuk hati ibu dan ayah serta beroleh kejayaan di dunia dan akhirat

Kakzakie said...

Assalamualaikum Mama Ju,

Sanah Helwa Amirah...
Moga beroleh kebahagiaan dunia dan akhirat.

Makan pizza dan donut dgn kawan-kawan dulu. Kelak balik rumah celebrate lagi dgn family:)

ainhany said...

salam mamaju,

HAPPY BIRTHDAY AMIRAH
semuga dilimpahi rahmat dan redza ALLAH selamanya.
Sedap namamu, semuga gemilang Mardihah kan berulang lagi...
selamat maju jya.

wasalam

Che Mid said...

Salam Mama Ju, Tahniah untuk si bongsu Amirah. Sekejap je dah 15 tahun..

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran buat Amirah Madihaha, moga terus menjadi anak yang cemerlang...

MAMA JU, budak2 asrama memang lebih kurang sama jer di mana-mana. Kalu kita bawa makan, pada depa semua sedap. Mungkin sebab depa rindu rumah kot...:)


Bila Sunyi, AA BERSIHkan Rumah...

azieazah said...

Ralat: maaf saya silap taip nama anak.

Sepatutnya: Amirah Madihah.

Ummi Humaira said...

assalamualaikum kakJu...

rupanya anak bongsu akak sama usia dgn anak kedua ummi.
tinggi sungguh orgnya...

HAPPY BIRTHDAY AMIRAH

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN KAREEM.
mudah2an kita sempat diberi peluang menjalani ibadah Ramadhan kali ini dan Ramadhan kita semua kali ini lebih baik dr yg sebelumnya,insyallah.