Wednesday, January 12, 2011

LAGI-LAGI CL (NOTA BUAT UMMI HUMAIRA)

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG
Shahih Muslim diriwayatkan oleh sahabat nabi Thaubah katanya "Adalah nabi Muhamad saw selesai solat beristiqfar tiga kali dan kemudian membaca Ya Allah engkau adalah sumber sejahtera dan dari engkau sejahtera, engkaulah yang memberi barkah, wahai Tuhan pemilik kemuliaan dan keagungan,"

Mama buat nota ini khas untuk Ustazah Ummi Humaira. Pasal majlis tu lagi....majlis CL....
Sebenarnya mama salin gambar-gambar ummi ni dari geng-geng kita tu...harap mereka tak marah...sori ya Cikgu Mas, sdr Rosli, Syima, Datin Sophie ,Kak Nab dan sapa lagi ek....masa tu Ummi tak bawa kamerakan?

Wah sapa disebalik topeng tu ? He he Kak Nab....
Ummi, cikgu Mas dan datin Azlina.
Ummi dan Kak Ngah.
Presiden sedang menyampaikan hadiah buat CL
Ini Saifuddin Advis. He he mama check IC dia nak tau betul ke dia anak 'mat saleh'!
Mama mestilah ambil gambar.....

ASSALAMUALAIKUM.

SEBARKAN SALAM!

7 comments:

azieazah said...

Kalu ada majlis/program mestilah bawa kamera dan klik klik... Sebab itulah sebahagian kerja blogger. hehehehe

مسافر_اسلام said...

Salam.....masih panas lagi gambar2 ini ya....mesti ada yang terigin nak join sama...

Ummi Humaira said...

salam mama Ju...

syukran jaziilan ? terima kasih banyak2.... ummi dah kutip nie ...

tu ler , selalunya kamera sibujang n hubby jer pegang , ummi tukang jd pengarah atau tukang dok bergambaq jer ... last2 bila kuar sorang2 lupa nk capai kamera...hui hui hui ,seb baik ada sahabat2 yg baik hati...

Kakzakie said...

Salam mama ju,

Kakak tengok sajalah.... turut seronok juga sebenarnya. CL tu bila nak turun Johor? Kakak jeles sesangat nie...

IMANSHAH said...

terima kasih jenguk saya

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..blogger dan kamera tidak boleh dipisahkan....saling memerlukan kan

support@safiudin.com said...

salam,

laa, lain kali jangan lupa ya..

macam mana? dah tahu kan siapa anak 'mat saleh' [ketawa]

wassalam.