Friday, July 9, 2010

PERTEMUAN AJK PDKM DI KLIA 8HB JULAI 2010

BARISAN AJK TERTINGGI  PDKM
Kak Nab dan Kak Shidah sibuk buat laporan....
Tuan Hj. Azli, Dato Imran dan Tuan Hj Rosli.
BARISAN AJK TERTINGGI PDKM

Tuan Hj Azli (CL)
Puan Masuriya Samsuddin (CM)
Dato Imran Abdullah (IP)
Puan Roshidah (Kak Shidah)
Puan Zainab Abdullah (Kak Nab)
Cik Zelena Jusoh ( Taj)
Tuan Hj Rosli

Selamat pulang Tuan Hj. Azli dari Mekah. Selamat pulang Kak Nab dari Glasgow...dan selamat datang Dato Imran Paris dari Perancis...Moga kalian selamat sejahtera, berbahagia hendaknya dunia akhirat. Amin.

(Maaf ya CL....gambar ni......Terimakasih...)
Kalau ada AJK yang tak setuju mananya disiarkan di sini saya minta maaf.....)

12 comments:

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam Ju,

bila pulak ada lantikan ajk tu...hehehe!!

Kak Sidah said...

salam mamaju,

Amboi2 ju...siap ada jawatan lagi beri kat akak..semalam kebetulan akak g jumpa kak nab,,tgk2 mereka pun ada ..pertemuan tanpa dirancang..alhamdulillah..akak pun berdoa semoga ikatan persahabatan ini berkekalan..pagi tadi dapat sms adik umi humairah kembali kerahmatullah..semoga roh beliau di cucuri rahmat ilahi..

Rozali said...

Assalamualaikum Mama Ju

barisan AJK yang mantap


Al Fatihah untuk adik Ummi Humaira

Wassalam

S said...

salam Ju,

bila pula kita nak jumpa nih... habaq awai naaa.

SiNoMoSa said...

Salam Mama Ju,

Wow ada pertemuan rupanya semalam..
Alhamdulillah :D
Mama nama Kak Taj tue ada kesilapan..Zelena Jusoh..

nadz said...

assallamualaikum Mama ju,

Tahniah buat barisan AJK yang ceria.
Yang best depa mesyuarat kat Airport.!!1

azlina said...

SALAM MAMA...

alhamdulilah tuan haji dh slmat sampai ke malaysia..

takziah bt kak ummi humairah atas pulangnya kerahmatullah adindanya...

bila lpg2 ina menanti email dr mama

btw trm ksh mama ats doa buat kami alhamdulilah bersyukur ke hadrat illahi kerna di pinjamkan pd ina suami sepertinya..

manzlie said...

salam from LP 8,

mamaju..

syukran atas papara ini..



wasalm

Ayah Zain said...

salam mama ju,

oooooooo ada ajk tertinggi naa

jari | jemari said...

mama tak msuk list ajk ke ma? heheh

azlina said...

salam mama....

email sdh baca dan dan balas pun...

boxhousestudio said...

salam mama ju

bahagia bila tengok muka-muka AJK...hapi sangat....

cepatla buat perjumpaan besar-besaran..hi hi