Tuesday, June 1, 2010

KOLEKSI TERBAIK TUAN HJ AZLI (Pilihan mama)


Syahdunya melihat menara MasjidilHaram ni..

Menara Masjid Haram dari Tower Zam-Zam

Siarkaki Masjid Nabawi.Cantik.

Quzhi Lamb kegemaran Tuan Hj Azli

Hiasan cantik di Hotel Safwah.

Saya sangat terpesona dengan makanan ni. Kat tengah tu apa?


Ini dia Tuan Hj Azli!
Terimakasih kerana hari-hari memberi wajah-wajah Mekah langsung kepada kami.
Tapi awas...dia mungkin sudah berpunya.....

21 comments:

kak su said...

Salam Mamaju

Best nya kalau ada blog sendiri yaa..
gambar CL tu dari fail pribadi ke? Tak pernah tenguk pun....

Wslm

kak su said...

Cl dah berpunya...

Ya..saya berani confirkan ..namanya....

CL, CL kepunyaan Allah.
Moga Allah memberkhati kita semua...yaa...

Wslm

SiNoMoSa said...

Salam Mama Ju,

"Tapi awas...dia mungkin sudah berpunya....."
hihi statement tue CL je bleh jawab tuh hihi..CL sila jawab oppss

Ummi Humaira said...

salam kak Ju ...

" Tapi awas...dia mungkin sudah berpunya....."

awat yg sampai kena habaq macam tu aih , cheq nk tumpang kasih sorang adik jer , tumpang tengok berita dr Mekah , tak nk ngorat aih , cheq pun dah berpunya , he he he

ainhany said...

salam mama

amboi2...kreatifnya..., ain pun suka copy pic yg Cl pamirkan..utk koleksi peribadi...mgg sesatu yg terindah..

Syukurlah..sapapun pilihan Cl itu yang terbaik dan anugerah...(insyaALLAH)

boxhousestudio said...

salam mama ju

canteknya gambar kenangan ini

dan cantekla kalau Cl sudah berpunya, sudah tibalah masanya untuk ia mengecap kebahagian berpasangan...wah!!!..ia, ia je BHS..kang kena pelangkung ngan CL..ha ha ...apa pun kalau jadi, nanti saya buatkan dia cupcakes tinggi tinggi...mmm...

MohdArshad said...

Salam..memang CL dah berpunya?????

rosli said...

Salam Mama ju,

Gambar CL sorang tu....belum pernah tgk...

Gambar yang lain memang yang terbaik

manzlie said...

salam tn haji arsad...



pssst....jangan pecah lubang aaarr...!!!!


waslam

CM said...

salam

tuan punya badan minta dirahsiakan statussnya...selagi belum di cop di dahi cl tetap kepunyaan semua...hehehehe...


hj arshaddd,jomm cm belanja kita share sama rahsia cl tu...jommmm..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam mama ju,

kak nab memang appreciate dengan mama ju..sangat prihatin...sangat kreatif dengan entri2 sebegini...

"Tapi awas...dia mungkin sudah berpunya.." ;P

Ku Din said...

Salam Mama Ju,

seronok tengok entri ni... CL penyiar secara langsung dari MH...
wah wah wah...

CL... Tapi awas...dia mungkin sudah berpunya"

Ayah Zain said...

salam mama ju,

memnag creatif sesangat mama ju.

boxhousestudio said...

CM

tahap serkap jarang dah hampir nak mengena..ha ha ha...pandainya CM ni tau...bijak...bijak...memang bijak menyakat..ki ki ki..

psst...cm, tuan haji ngan BHS sekali jangan lupa..kita kongsi belanja...

rezeki said...

salam

cl, bukan "jangan pecah lubang"

tukar

"sila tutup lubang:" hehehe

taj said...

Salam,

tapi awas...dia mungkin sudah berpunya???????

alaaa mamaju....mungkin jer...selagi tidak berkata2 semua hanya sangkaan saja...:)

yg pasti tau... Haji Arshad & CL ja...jeng jeng jeng

apa2 pun semoga CL berbahagia dgn pilihannya...Amin Ya Rab

sitinurseberang said...

cantik gambar2 tu..indah :)

mama ju, said...

Terimakasih kawan-kawan semua atas respone yang diberikan.
Sama-sama doakan yang terbaik buat CL.

CL dah sampai Malaysia ke?
Calllah kami...!

mohdandmeriam said...

salam ju..kak yam baru pulang dari rumah dr.jhaz..ju dah baca ke blognya..ju kita semua dah kena tipu oleh safwan husaini.. cuba ju baca dan kak yam nak tahu apa reaksi ju pula..tak sangka dia bijak bermain dgn kata2 hingga kita bersimpati dan tertipu..kak yam tunggu response ju pula..wasaalam..

mama ju, said...

Kak Yam

Tenguk respon saya kat blog kak ya.

saya dah baca pagi tadi kat blog

nuar..pagi dia dah msg suruh baca....

Terkedu.

Anonymous said...

sronoknye kalo dpt pgi smule kt tmpat ni.. rndu sgt2