Saturday, March 6, 2010

MAJLIS MERAIKAN SDR IMRAN PARIS!


Pada 6 hb. Mac 2010 bertempat di kediaman Ridwah Hanis di no 15,Tingkat 8, Appt Taman Bukit Pelangi , Subang Jaya telah diadakan satu majlis meraikan sdr Imran Abdullah. Beliau dikenali warga blog sebagai Imran Paris. Beliau tinggal di no 20, ave du President Kennedy, Paris.

Macam-macam makanan ada...maaf kuih ummi humaira yang sedap tu lupa nak ambik gambar!

Antara kawan-kawan yang hadir.

Ini Afeez.

Ini Che Pit.
Ini Taj dan Kak Shida.
Ini cikgu Mas.

Imran dan tuanrumah, Hanis.

Ini Noor dan SiNoMoSa.

Ini Ummi Humaira.
Terimakasih kepada Hanis kerana mengundang kami sama. Rumah Hanis kemas dan cantik!


Terimakasih kepada Sdr Imran kerana Plaque ni. Harap jumpa lagi. Kami berbesar hati dapat jumpa sdr Imran yang peramah!
(Dengar cerita Shami2 datang bawa kambing panggang!....jadi ikutilah cerita seterusnya di blog geng yang lain, saya balik awal!)

30 comments:

ummihumaira said...

salam kak Ju...

waaaahhh dah kuar N3 gempaq noooo..

he he he kempunan kita tak dapat rasa daging kambing panggang noo

nanti kita minta gambar dr Shima ..

terima kasih semua..

mohdandmeriam said...

salam mama ju. mak cik yam dariKB. mama ju ada masuk cat box saya. saya mencari juga rumah mama ju tapi tak jumpa. puas juga mencari yalah nak juga berkenalan dgn orang kelantan yg tinggal di KL.alih2 terpaksa tanya n suruh anak diLondon mencarinya, baru hari ni dapat. saya link ya.

Kak Sidah said...

Salam Mamaju,

Wah3 dah ada dah, cepatnya, rajin dan cekap, banyaknya gambar..sampai jumpa lagi..

Kak Sidah said...

Salam Mamaju,

rajin kan hanis mengemas dan masak, cantek mah dia dan sedap masakan nya kan...

afeezz said...

salam mama ju : cekap betul mama ni, macam wartawan.... sat jer dah masuk dan entry.... cheq baru smpi umah..

My Life said...

salam....


alhamdulillah....

JHaZKiTaRo said...

ramai jugak yang datang eh..

Rozali said...

Assalamualaikum Mama Ju

Salam Ukwah
salam perkenlan

rajin Hanis ye
siapa yg beruntung yeee

Wassalam

rezeki said...

salam mama ju

saya tak dapat pergi jemputan tu krn kekangan masa , tapi semlm sempat juga berborak dgn imran kat hp

SiNoMoSa said...

Salam Mama Ju,

Wah mama dah agak dah mesti n3 nie akan dipublish seawal ini hehe..
Tp pagi nie baru sy sempat nak on9..penat la mama byk benda nak dikejar dlm 2 hari nie huhu..

مسافر_اسلام said...

Salam mama ju, syukran ziarah Blog ana, semoga perkara yg terjadi semlm menjadi kenangan yg abadi. Seronok dapat lihat semua berkumpul dan bergurau senda. Juadah yang menyelerakan dan sedap2 semua.

Untuk jawapan mama tu, susah skit nak jawab la...walaupun dari zahirnya semua sudah lengkap, tetapi hakihat stil macam ini je IM. Masih mencari dan mencari, Insyallah doa, usaha dan tawakal je..Semoga diketemukan jodoh nanti.

MI sibuk skit dengan study, sbb nak dekt midterm ini. Assgntment pun banyak juga.

Doakan ana lulus cemerlang dan cepat dapat jodoh ye...Tak lupa nanti ana jemput semua PDKM Club.

Salam dari MI
Jazakallah.

Che' Pit said...

salam mama ju,

mmg sedap kambing panggang kak shami..
kuah dia mmg ter baik ler..

nanti kita buat program lain, kita tempah kambing kak shami..

taj said...

Salam mama ju,

cantik n3 kali ini, tapi sayang sekali gambar kambing panggang tiada dlm n3 ini...

sedapnyer kambing...:)

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam mama ju,

seronoknyer dapat berkumpul macam nih..

mama ju, said...

Salam ummi
Bila agaknya gambar kambing tu nak keluar?


Salam Pn meriam
Maaflah kerana susah payah..mama masuk ke rumah Pn dari blog jhaz dublin.Menarik juga cerita joli2 kat paris dan london!Certa org kaya.nanti mama link.jumpa lagi.

Kak shidah
Kak ni umpama pengerak sesuatu majlis.Bagusnya kalau kak jadi penasihat!

Salam anakanda afeez
Kalau balik kg kita jumpa kat Tampok ok?

My life
Nanti rujuk kT email.

Ayahanda Nginap
Terimakasih datang. Moga ukwah terus terjalin.


Anakanda Kitaro
Mama tak sabar nak tunggu 19 Mac!

Sdr Rozali
Moga ukwah terus terjalin. Kita tunggu calon2nya...


Sdr REZEKI

Sdr memang sentiasa ingat sahabat wpun dlm alam maya. Bila agaknya nak jumpa face to face(paling kurang pun kat blog cr!)

Syima
Kesiannya kat anakanda ni. Maaflah mama tak membantu.

Anakanda Cp
Habis ke makan kambing tu?

Salam Taj
Selamat berangkat ke Mekah..

Kak Nab
Kalau Kak Nab kat KL maeti Kak Nab hadirkan?

shami2 said...

Salam mama,

Seronok dapat jumpa sumer...
Mama lenkali...kita jumpa...yer..
Kambing tu abang yg sediakan...hehehe

Alhamdulillah kalau deper kata sedap...heheh seronok tengok diaorang makan...hehhe sampai tak lalu makan...

sonata anak kancil said...

salam...hebat sungguh kelab PDKM ni...bila kelab ni nat buat gathering lagi? ramai jugak yang dikenali di sini dah berjumpa masa PDKM gathering dulu....best kan! mengeratkan lagi ukhuwah Islamiah

qaseh masyitah said...

Salam mama,
wah meriahnya.
moga silaturrahim diberkatiNya.
setuju dengan sonata anak kancil.
Kelab PDKM ni memang best
walaupun saya tukang baca je,rasa bahagia sangat tengok kawan2 dlm PDKM saling mengeratkan silaturrahim

PINATBATE said...

Salam ziarah ..
Meriah sungguh nampaknya..mudah-mudahan ukhuwwah berpanjangan.

YB said...

Salam mamaju

dari kejauhan baru ku kenal saudara imran paris. Semoga berbahagia selalu.

Atikah said...

Salam Mama Ju,

Wah.. meriahnya...

Imran Paris said...

Mama Ju...HEBAT mmg HEBAT. Cekap, cepat lg lancar je Mama Ju kuarkan n3.

Tak puaslah sembang2 dgn Mama Ju hari tu, insyaAllah kita jumpa nanti. Terima kasih atas segalanya ye.

roha said...

Salam.
Amboi mama ju....sedapnya lauk-pauk tu. mamm ju yang masak ke semua ni? Hebat la!

mama ju, said...

Cikgu Sonata
iNSYAAllah nanti kita jumpa lagi...boleh kita order kambing panggang syami tu.

Qaseh

Mama teringin juga nak jumpa kaseh.

Aida Ali said...

Salam mamaju. Terima kasih sudi singgah blog saya. Terliur tengok daging panggang tu.

mama ju, said...

Cikgu Pinate

Terimakasih dtg kat rumah mama.Selalu nampak cikgu,hrp kita boleh jumpa.


Salam YB
Mula2 kat alam maya dulu...


Anakanda Atiqah
Macamana bengkel hari tu...?
moga tambah maju...

Cikgu Roha
Terimakasih dtg kat sini. Nak betulkan kenyataan cikgu tu....tukang masak sebenar budak2 kat rumah TU...kami org tua ni jadi pak pacak je. Jumpa lagi..

Cikgu Aida
Muga ukwah kita berpanjangan..boleh kita jumpa bila2?

Dato Imran Paris.
Akhirnya bersua juga kita...moga sukses dlm kerjaya.Salam untuk isteri,Hadi,Amirah dan Ryan..
Jumpa lagi.

KAMATO said...

meriah sangat tu

azlina said...

salam mamaju..
seronoknya kak dapat berkumpul..kak ummi pun pi sekali..
ina kenal kak ummi di alam maya sahaja masa kak ummi mula2 buat blog dulu kalau x slp ina flwer kak ummi yg pertama lps tu kami bersms dan kemudian caling2..berdating je blm lagi he..he..
kak trm ksh sentiasa mendoakan ina ini insan biasa yg serba kekurangan ini.

ainhany said...

Salam mamaju
amboi meriahnya umh mama...
up2date..ain ade baca cuma tak sempat tinggal jerjak je..Hari ni baru berpeluang...
ain ucap tahniahlaaa ..apa yg penting kerjasama..:))
Syukur dato IM, diraikan jua kepulanganmu..

mama...ain tenguk sipi2 nie..cantik umah hanis..pemurah pulak tu.Untungkan mama...

Mama ade amik pic decoratian kt umah tu..ala2 terjah ke.hihi..mamakan lain dari yg lain..terpandang yg tak dipandang..
plzzzz
tmeksih

manzlie said...

salam from makkah..


wahhh mamaju makan besaq rupanyer..balik nanti nak makan boleh tak?


waslam