Wednesday, December 30, 2009

SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2010


Selamat datang duhai 2010,kami menantimu.Muga kami diberkati,dirahmati Allah. Muga kami bahagia. Amin!

*Hari ini dikejutkan dengan berita kematian sepupu saya, Ali Bin Johar yang meninggal
dunia akibat kemalangan di Rawang. Beliau menjalani post-mortem di Hospital Selayang
dan akan dibawa pulang petang ini ke kampung untuk dikebumikan.
....
Alfatihah.

*

9 comments:

ummi humaira said...

salam mama ju...
selamat tahun baru jua dr ummi...
semoga kita menjadi insan yg semakin bertambah iman dan amal kita semua.insyaAllah...
alfaatihah buat arwah , semoga dimasukkan bersama2 org2 yg beriman..
buat adik ipar mama,semoga tabah dgn ujian tu, barusahaler lg untuk berubat dan berdoa lah kpd Allah ..mudah2an sembuh semula insyaAllah

mama ju, said...

Terimakasih ummi,selamat tahun baru.Esok diaorang nak balik kelantan..

azlina said...

SALAM MAMA JU...
SALAM TAKZIAH BUAT AKK DAN KELUARGA DI ATAS KEHILANGAN INSAN TERDEKAT SEMUGA ROH ARUAH DI TEMPATKAN ORG2 YG BERIMAN SERTA PADA YG SAKIT SEMUGA DI BERI ALLAH KETABAHAN MENGHADAPI DUGAAN DAN SEGERA SEMBUH INSYAALLAH...BTW KAK JEMPUT SERTAI GIVE AWAY DI BLOG INA...

mama ju, said...

Terimakasih AZ.Kak dah masuk blog AZ...rajin!

rezeki said...

salam mama ju

alhamdulillah, semoga kedtg tahun baru memberikan sinar kebahagian dan kesejateraan buat kita semua dengan izin Allah jua

takziah dan al fatihah buat arwah, semoga keluarganya tabah menghadapinya

kedtg tahun baru hari ini saya sambut dengan fail dan keje yang tgh melambak kat keliling saya ni, nak teliti dan lihat , ada yg kena closed dan kemaskini sebelum di simpan kerana tahun 2010 telah menjelma he he he

mama ju, said...

Terimakasih CR.Muga muncul seorang lagi jutawan!

ibusinga said...

salam kenal...
;)
salam takziah juga diucapkan..
kenapa..'berkaki langit..?'
:)

azlina said...

salam kak ju..
ina sudah ziarah blog baru kak ju dan telah tinggalkan komen...

hazeleyed lady said...

Salam sejahtera
Happy New Year..
Welcome to my blog