Wednesday, November 18, 2009

LELAKI ITU

Beliau ialah penyanyi Faizal Tahir.
Nama penuh beliau Ahmad Faizal bin Mohd Tahir.Lahir pada 26 hb Oktober,1978.
Beliau anak ke 2 dari 7 adik beradik.Bapa beliau ialah Dr. mohd Tahir bin A. Rahman.
Ibu beliau Hjh Muzlipah Aishah Pa Wan Teh.
Faizal berkahwin dengan Siti Raihanim Noran dan mempunyai 3 cahayamata Ahmad Mikael Zidane,Siti Raudhah Nur Iman dan Ahmad Rifa'ie Zinade
Faizal berkelulusan Diploma Multimedia(Cosmo) dan Diploma Komunisasi Massa(UITM)

Saya terpengaruh dengan budak2 Maahad Hamidiah kajang yang meminati beliau.
Kumpulan Nasyid Nirwana yang Faizal sertai dulu tu adalah budak2 dari hamidiah.Sekarang ni pelapis Nirwana masih ada di Hamidiah.Adik Faizal,Hajar juga bersekolah diMaahad ini.
Bertudung hitam: Hajar Tahir
video
Anas Tahir
[Lihat di youtube]

4 comments:

azlina said...

salam...
kak jue..ina sgh ziarah ni...akk sht ke..

rezeki said...

salam mama ju,

raya haji ni balik kelantan tak ? selalu kat pantai timur , meriah masa raya haji
tapi sekarang cuaca tak menentu, amaran banjir dh dikeluarkan

mama ju, said...

Terima kasih CR,raya ni tukar turn ke rengit pulak lepas tu berangan nak ke seberang tambak..Balik Muor ke..?

rezeki said...

salam mama ju,

selasa atau rabu balik muar khamis atau jumaat balik kl sabtu atau ahad balik kt , semua tak confirm lagi pasal ada keje yg kene settelkan minggu depan , tu yg semua takle confirm, kalau tak mrs dgn anak2 balik naik flight je ,